Menu


Popplatform West-Point is het muzikale platform van West-Brabant en omgeving. West-Point verschijnt wekelijks in een oplage van 190.000 stuks in huis-aan-huis blad de Bode en op de website www.west-point.nl. Deze site wordt vrijwel dagelijks geupdate met lokaal en regionaal popnieuws. Op de site en in de krant heeft West-Point daarnaast de meest up-to-date regioagenda wat betreft muzikale activiteiten.

Behalve popnieuws maakt West-Point ook filmpjes, worden er fotoshoots van artiesten gehouden en is er binnen het popplatform ruimte voor de promotie van jong talent. West-Point licht regelmatig bands uit door middel van een interview of cd recensie. Daarnaast adviseren de vrijwilligers van West-Point ook diverse festivals en evenementen over de programmering.

Locaties en artiesten in en om West-Brabant kunnen via www.west-point.nl hun eigen agenda actueel houden en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. persberichten sturen om zo uitgebreid onder de aandacht gebracht te worden. Via het netwerk van West-Point is het ook mogelijk om een logo, poster of ander grafisch ontwerp te laten maken, een foto- of filmshoot te laten houden of een website te bestellen. West-Point wordt geheel door vrijwilligers gerund en is er voor en door muziekliefhebbers!

Een persbericht insturen?
Mail de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interesse in een van de commercïele diensten van West-Point?

West-Point maakt gratis foto's en filmpjes op festivals, maar wil je iets meer? Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan je informatie inwinnen over het laten maken van filmpjes, foto's, logo's, grafische ontwerpen en meer!