Menu


Delain met twee support acts naar Gebouw-T

  • Geschreven door West-Point

Delain komt naar Bergen op ZoomOp 1 oktober kon het concert van Delain in Gebouw-T helaas geen doorgang vinden. Het concert kon gelukkig verplaatst worden. Vrijdag 25 november is het dan eindelijk zo ver. Delain komt met maar liefst twee support acts naar Gebouw-T. Eén van die support acts is het Roosendaalse Pictures in Audio.

TOP
Delain behoort tot de absolute top van de gothic rock-/symfonische metal. Niet alleen in eigen land, maar ook internationaal is Delain inmiddels een grote naam. Het vierde studio album 'The Human Contradiction' heeft deuren geopend tot honderden podia over de hele wereld. Zo tourde Delain onder andere met Nightwish, Sabaton, Within Temptation, Kamelot en schitterde ze op festivals als Wacken, Graspop en Fortarock.
Support Equisa laat een frisse wind waaien door de rijken van metal en progressieve muziek: Equisa brengt heavy riffs aangevuld met kostbare melodieën en dromerige escapades. Hun veelgeprezen debuut 'Strange release' heeft goede beoordelingen gehad en is zelfs uitgeroepen tot 'Beste Album van 2013'.


Voor aanvang van het concert en in de pauzes zal Pictures In Audio spelen in de foyer. Deze band uit Roosendaal brengt experimentele alternatieve muziek met gitaar, drum, bass en vocals.